ArthroClinic is een orthopedische privé-clinic voor consultatie door patiënten met musculoskeletale problemen, en is gespecialiseerd in pathologie van de knie.

Maak een afspraak
en nl


 

ArthroClinic staat voor:

  • direct en individueel patiënt contact
  • orthopedische geneeskunde op het allerhoogste internationale niveau,
  • inclusief de meest complexe gevallen.
  • snelle en efficiënte diagnostiek en behandeling.
  • excellentie in othopedie en traumatologie.
Prof. Dr. J. Bellemans

Professor Johan Bellemans, MD, PhD, Dr. Med., is gewezen diensthoofd van het departement Orthopedie en Traumatologie aan de Katholieke Universiteit Leuven, en is momenteel staflid chirurg in ZOL Genk, en…
Lees meer
Prof. Dr. Kristof Smeets

Prof. Dr. K. Smeets studeerde af als orthopedische chirurg aan de KULeuven, met extra bekwaamheid in knie- en sportletsels. Hij volgde nadien nog extra opleidingen bij wereldbefaamde kniechirurgen in het…
Lees meer
 
 
 

In ArthroClinic zijn we erop gericht om onze patiënten de best mogelijke orthopedische zorg te bieden, via het meest accurate diagnose- en behandelingsplan.

We richten ons daartoe op een rechtstreeks en individueel arts-patiënt contact, waarbij we met gerichte onderzoeken tot de accurate diagnose komen, en deze ook via directe en heldere communicatie met de patiënt bespreken.

In ArthroClinic vermijden we eindeloze onderzoeken, onduidelijke diagnoses, en onduidelijke of multipele communicatielijnen met de patiënt.

Wij staan voor geneeskunde op het allerhoogste internationale niveau, op maat van de individuele patiënt met zijn specifieke diagnose en achtergrond.

Onze diagnostische en therapeutische algoritmes zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, met als doel onze patiënten te kunnen verzorgen en behandelen volgens de hoogst mogelijke standaard en de meest recente kennis en technologie.

 
 
Een affiliatie

ArthroClinic werd opgericht op basis van het succes van GRIT Belgian Sports clinic, waar topatleten van het allerhoogste nationale en internationale niveau worden behandeld.

De toenemende vraag van ook niet-sporters om dezelfde allerhoogste kwaliteit van geneeskunde en musculoskeletale zorg te kunnen genieten , heeft er toe geleid dat we ArthroClinic hebben opgericht als GRIT-geaffilieerd centrum.

De onderliggende principes zijn exact dezelfde: medisch orthopedische zorgverlening op het allerhoogste niveau, gebruik makend van de meest geavanceerde kennis op vlak van medische en chirurgische technologie, samen met de meest geavanceerde inzichten in oefentherapie, kinesitherapie, medicamenteuze en heelkundige mogelijkheden.